Destinații și vacanțe în Africa

Cele mai vibrante destinații din Africa le găsiți aici. Vă oferim bilete de avion și cazări la prețuri atractive în cele mai frumoase orașe din Africa.

Cazare

Avion și cazare

Nu ai găsit ce căutai? Încearcă motorul nostru de căutare aici.

De să alegeți o vacanță în Africa

Africa este un continent al contrastelor, cu o istorie și o cultură bogate care și-au lăsat amprenta pe continent. Diversitatea Africii oferă o experiență unică tuturor celor care o vizitează, atât călătorului experimentat, dar mai ales exploratorului începător.

Africa este cunoscută pentru animalele sale sălbatice, cum ar fi leii, elefanții și hipopotamii. De asemenea, puteți vizita multe orașe diferite în Africa. Există multe lucruri de făcut în aceste orașe, cum ar fi mersul la cumpărături sau vizitarea muzeelor. Vremea este de obicei caldă și însorită pe tot parcursul anului, așa că nu trebuie să vă faceți griji că ploaia sau temperaturile scăzute vă vor strica planurile de vacanță.

O vacanță în Africa prin Self Booking Perfect Tour este o experiență unică, care nu vă va dezamăgi. Dacă sunteți în căutarea unei excursii de neuitat, Africa este locul potrivit, iar noi vă oferim cele mai atractive prețuri la cazări și bilete de avion.

Top cele mai populare destinații din Africa