Vacanțe în Asia și Orientul Îndepărtat

Alege cele mai tari destinații din Asia și Orientul Îndepărtat cu Self Booking Perfect Tour. Oferim bilete de avion și cazare la un preț atractiv, pentru o vacanță de vis!

Cazare

Avion și cazare

Nu ai găsit ce căutai? Încearcă motorul nostru de căutare aici.

De ce să alegeți o vacanță în Asia și Orientul Îndepărtat

Asia și Orientul Îndepărtat sunt destinații minunate pentru a merge în vacanță, cu o mulțime de lucruri diferite de făcut. Dacă vă place istoria, puteți vizita temple sau monumente antice. Dacă vă place natura, Asia oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume. Există, de asemenea, o mulțime de culturi și bucătării diferite de încercat, cu tot felul de rețete gustoase și aromate. De la curry-urile picante din Thailanda până la supele savuroase din China.

Asia oferă, de asemenea, oportunități incredibile pentru căutătorii de aventură cu activități pline de adrenalină și suspans. Opțiunile sunt nesfârșite: de la activități precum scufundări, explorare a Marelui Zid Chinezesc până la plimbări cu elefanții prin junglă.

Aici, puteți experimenta o varietate incredibilă de culturi și peisaje, de la orașele pline de viață până la frumusețea naturală a munților, plajelor și junglelor. Iar dacă doriți să vă relaxați după călătorii, există nenumărate oportunități de relaxare pe plajele Asiei sau în numeroasele sale centre spa.

Self Booking Perfect Tour vă trimite în cele mai superbe excursii din Asia și Orientul Îndepărtat. Cu noi vă veți bucura de o vacanță de neuitat la cele mai accesibile prețuri.

Top cele mai populare destinații din Asia și Orientul Îndepărtat