Asigurari de calatorie

Iti oferim posibilitatea compararii si achizitionarii principalelor oferte de pe piata asigurarilor generale atat pentru tine: RCA, LOCUINTA, CALATORIE, SANATATE, VIATA, cat si pentru afacerea ta: CLADIRI SI BUNURI, AGRICOLE, CREDITE COMERCIALE SI GARANTII, RASPUNDERE CIVILA, MARITIMA SI AVIATIE.

Cotatiile pentru aceste asigurari variaza in functie de compania de asigurari aleasa precum si de riscurile acoperite de polita de asigurare. In ceea ce priveste asigurarile medicale de calatorie, prima de asigurare se stabileste in functie de numarul de zile asigurate (cat dureaza calatoria), de varsta clientului, dar si de tara in care se calatoreste. Tariful pe care un client trebuie sa il plateasca pentru o astfel de asigurare poate sa varieze intre 1 leu si 4 lei pe zi asigurata.

In functie de evenimentele acoperite, durata calatoriei si destinatia aleasa, asigurarea de calatorie se poate incheia pentru o suma maxima asigurata de 10.000, 30.000 sau 50.000 de euro.

Evenimentele asigurate la valoarea maxima/minima

Asigurarile pot fi incheiate pentru durate de la 2 la 365 zile, de persoane fizice sau juridice care au domiciliul stabil, respectiv sediul permanent in Romania.

Asigurarea medicala de calatorie se adreseaza tuturor persoanelor care calatoresc in strainatate, fie ca este vorba de calatorii de afaceri, vacanta sau sporturi. Aceasta asigurare acopera o serie de riscuri care pot aparea pe timpul calatoriei, cum ar fi probleme de natura medicala, pierderea bagajelor, raspundere civila fara de terti sau anularea calatoriei.

Asigurarea After Travel este o poliţă de asigurare care completează acoperirea clasică asigurând serviciile medicale necesare după îmbolnăvire sau accident din timpul călătoriei. Polița medicală este valabilă 30 de zile după întoarcerea în țară și acoperă cheltuielile medicale necesare.