Canada

Curiozitati

Vancouver

Orașul Vancouver este renumit pentru peisajele sale fabuloase. Îmbogățit de plaje și parcuri pentru a face un moment de relaxare absolută, este clar pentru toată lumea că Vancouver este mult mai mult decât o metropolă obișnuită. Orașul este perfect nu numai pentru cei care iubesc orașele mari, Vancouver poate oferi și zone mai silențioase.

Austria Munții stâncoși Canadieni

Canadian Rockies fac parte din lanțul muntos Munții Stâncoși. Granița începe în Alberta și se termină în câmpia Liard. Munții Stâncoși oferă foarte multe opțiuni. Excursii în peisajele maiestuoase, rafting cu prietenii sau familia, dar nu numai, ascunse printre munți sunt unele dintre cele mai faimoase parcuri naturale din Canada care găzduiesc minuni, cum ar fi următoarea.

Austria Lacul Moraine

Lacul Moraine este probabil unul dintre cele mai uluitoare locuri din lume. Zona este înconjurată de căi de acces, uneori limitate, ceea ce duce la un loc diferit de descoperit. Zona Lacului Moraine este una dintre cele mai fotografiate zone din toată Canada și de ce, nu este deloc un mister.

Austria Montreal

Montreal este un oraș plin de viață, cu multe evenimente. Este un oraș care niciodată nu doarme: de la muzică la artă, Montreal este punctul de întâlnire pentru mii de oameni care doresc să găsească o nouă inspirație pentru a se exprima la maxim

Austria Insula prințului Edward

Insula Prințului Edward este o insulă în Golful Sf. Laurențiu, plină de orașe mici și comunități rurale mici. Plajele și renumitul pământ roșu caracterizează întregul mediu al insulei. Charlot-tetown, cel mai mare oraș al insulei, oferă echilibrul perfect între ospitalitate, mâncare bună, farmec și cultură.

Austria Cascada Niagara

Niagara Falls nu are nevoie de introducere. La granița dintre Statele Unite și Canada, cascadele sunt întotdeauna capabile să uimească.

Austria Podul suspendat Capilano

Podul se ridică deasupra râului Capilano, în nordul cartierului Vancouver, are o lungime de 140 de metri și se află la 70 de metri deasupra râului. De pe pod se vede o priveliște uluitoare asupra întregului canion, în special în zilele ploioase, perfectă pentru a face fotografii emoționante.

Austria