Cipru

Curiozitati

Castelul St Hilarion

Una dintre cele mai frumoase ruine ale castelului mediteranean, Sf. Ilarion este un bastion bătrân al cruciadelor și casa multor legende și mituri locale, cea mai faimoasă fiind că o regină de zână, care și-a petrecut timpul fermecătorii păstori locali, a construit castelul aici. Amprentele și camerele extinse au șarpe pe munte și sunt cerul explorator. Pentru cei care se urcă spre vârf, priveliștile pe o bucată frumoasă a insulei sunt fenomenale.

Austria Karpas Peninsula

Cea mai frumoasă regiune din Cipru este Peninsula Karpas, singuratic și accidentat, care se întinde pe un deget lung de plaje de aur, sprijinite de dealuri în nord-estul insulei (în Ciprul de Nord). Este zona cea mai puțin călcată din Cipru, cu drumeții sublime, sate ciudate și locuri abundente istorice ascunse. Acesta este locul unde trebuie să vă îndreptați dacă doriți să experimentați viața veche a insulei nedescoperite și nedezvoltate. Ventura pentru o zi într-o mașină (zona nu are practic nici un transport public) și vizitați mozaicul Agia Triada la satul Sipahi, înainte de a merge mai departe spre nord-est spre satul Dipkarpaz aflat la distanță și ruina mică Agios Filon biserică. Apoi, treceți la faimoasa peninsulă Plaja de Aur, o mulțime de nisip, care rezumă recursul robust al orașului Karpas.

Austria Castelul Kolossi

Dacă castele aveau concursuri de cinste, Kolossi va veni cu siguranță la trumpe. Acest castel mic, dar perfect format, chiar în afara orașului Limassol, este o veche cetate cruciadă și o reamintire a importanței Ciprului pentru europenii în timpul\ cruciadelor pământului sfânt. În primul rând deținut de Cavalerii Sf. Ioan, castelul a fost folosit ca comandament pentru zonă, cu o locație excelentă cu vedere spre linia de coastă. Astăzi, atracția castelului este cea mai mare parte până la proporțiile păpușilor sale și poziția sa liniștită în mijlocul snoozy Kolossi sat.

Austria Casa lui Dionysus

Site-ul mare-hitter din stațiunea Paphos este Casa lui Dionysus, care găzduiește o colecție incredibilă de pardoseli de mozaic care sunt fetite pentru conservarea lor excelenta si colorarea vibranta. O parte din cele mai mari Situl arheologic din Paphos, cu o mulțime de ruine graeco-romane, Casa lui Dionysus este un exemplu minunat al artei complicate a perioadei. Este numit după zeul Dionysus, care creează în multe din mozaicurile din casă, care în cea mai mare parte prezintă scenele de mitologie greacă.

Austria Nissi Beach Austria