Germania

Curiozitati

Castelul Lichtenstein

Unul dintre castelele mele preferate din Germania este Castelul Lichtenstein din statul Baden-Württemberg. Este un exemplu excelent al unui loc frecvent vizitat de turiștii locali, dar nu atât de mult de turiștii internaționali.

Cehia Lacul Schrecksee

Acest lac fantastic se află chiar lângă granița austriacă din Bavaria și este cel mai înalt alpin din întreaga țară. Un avertisment corect, deși excursia este destul de obositoare, asigurați-vă că aduceți gustări, pantofi buni și o dispoziție fericită.

Cehia Obersee

Schönau am Königssee este unul dintre cele mai renumite locuri de vizitat în Germania, dar Obersee din apropiere este la fel de uimitor, dacă nu chiar mai frumos datorită naturii sale nealterate.Există, de asemenea, mai puțini turiști aici, și este o zonă minunată pentru drumeții.

Cehia Insula Rugen

Plajele albe și apa albastră turcoaz ar putea să nu fie primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la Germania, insa insula Rugen este o excepție și este o destinație populară pentru germani de a merge în timpul verii.Plajele de pe Insula Rugen sunt uimitoare și este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania pentru o vacanță plăcută pe plajă.

Cehia Castelul Neuschwanstein

Poate cea mai faimoasă atracție din toată Germania, și pe bună dreptate. Am fost la numeroase castele și fortărețe din întreaga lume, dar nici unul nu a fost la fel de măreț ca și Castelul Neuschwanstein, care are sens perfect atunci când învățați istoria din spatele "Regele Mad".Neuschwanstein este, de asemenea, castelul Disney din viața reală care a inspirat-o pe Walt Disney și crearea sa a castelului Cenusareasa.

Cehia Miniatur Wunderland

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania dacă călătoriți cu copii, dar miniaturul Wunderland este destul de distractiv pentru toată lumea. Este cel mai mare parc de distracții miniland din lume, și există o mulțime de site-uri faimoase pentru a vedea într-o versiune miniaturală.Minatur Wunderland este situat în Hamburg.

Cehia Saarschleife

Saarschleife se află la o oră la sud de Trier și are o natură impresionantă de admirat.

Cehia Rakotzbrücke

De asemenea, cunoscut sub numele de Podul Devils, situat în Parcul Kromlau, cunoscut pentru florile sale de rododendron. Rakotzbrücke este un pod arc spectaculos care are o poveste și mai interesantă în spatele acestuia. Potrivit legendei, se spune că diavolul a ajutat la terminarea podului.

Cehia